Last van hardheid van water?

Ergert u zich aan sporen van kalkaanslag, bijvoorbeeld op kranen, verwarmingselementen of in de keuken? Grote kans dat de hardheid van uw water hoog is. Dit betekent dat uw water veel kalk (calcium en magnesium) bevat. Naast het feit dat dit er niet erg florissant uit ziet, is het ook niet bevorderend voor de werking van uw apparatuur. RWB helpt u graag bij het zuiveren van uw water en waterleidingen. Informeer naar de mogelijkheden!

Hard water? RWB staat voor u klaar

Het team van RWB is een flexibele projectpartner. Samen met u komen we tot een passend ontwerp voor waterbehandeling, als vanzelfsprekend op zo’n duurzaam mogelijke manier. Of u nu op zoek bent naar klant-specifieke systemen of standaard installaties, RWB verzorgt voor u de juiste hoeveelheid water van de juiste kwaliteit op de juiste plek. Indien nodig bouwen wij een complete werktuigbouwkundige installatie voor u. Met RWB bent u snel van uw harde water af.

De kracht van RWB

RWB is uw professional in water. Wij bieden het totaalpakket en hebben alle disciplines in huis. Van projectmanagement tot elektrotechnische engineering en van productie tot inspectie en onderhoud. En daarbij luisteren wij continu naar uw wens, zodat we optimaal van dienst kunnen zijn. Onze toegevoegde waarde:

  • Wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor u;
  • Sterke projectorganisatie met extra know-how;
  • 50 vakbekwame, flexibele en toegewijde medewerkers;
  • Gemiddeld 20 jaar ervaring in waterbehandeling;
  • Continu bezig met ontwikkeling en innovatie om u ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn;
  • Wij leveren maatwerk.

Snel van uw harde water af

Wilt u ook van de hardheid van uw water af? Schakel dan de hulp van RWB in. Wij begeleiden u bij het proces van A tot Z. Het vertalen van uw programma van eisen of uw ontwerp in een optimaal werkende installatie tegen minimale kosten, dat is dé uitdaging voor onze engineers en constructeurs. Ons streven is een installatie waar zowel u als uw operators gelukkig mee zijn. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of advies op maat!

Contact Opnemen