Werken bij RWB

‘Ieder zijn talent, samen het resultaat’

Onze passie is techniek in de waterbehandeling, maar zonder de juiste mensen op de juiste plek kunnen wij onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten. Voor onze stappen richting klantspecifieke oplossingen waarbij duurzaamheid, milieu en terugverdientijd centraal staan, hebben wij technische medewerkers (MBO+, HBO en WO) nodig met een neus voor nieuwe ontwikkelingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk gaan. Werk moet uitdagend en zijn en passen bij je talenten. Daarom stimuleren wij onze medewerkers om zich continu te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit doen we door de medewerkers opleidingen/cursussen aan te bieden, maar ook door te leren van ervaren collega’s, het zogenaamde ‘learning on the job’. Hierdoor beschikken onze medewerkers over de juiste actuele kennis en vaardigheden om hun functie optimaal te kunnen uitoefenen.

We werken in een informele, no-nonsens cultuur waarin onze medewerkers nauw samenwerken in projectteams aan multidisciplinaire projecten. De collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

Samen werken we continu aan verbetering en vernieuwing van onze organisatie en aan de tevredenheid van onze klanten.

Daarbij worden door onze medewerkers onze kernwaarden uitgedragen:

  • Samenwerken
  • Resultaatgerichtheid
  • Communicatie
  • Klantgerichtheid
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het bedenken van onze technisch duurzame oplossingen staan people, planet en profit centraal. Het is ook onze verantwoordelijkheid om een leefbare aarde door te geven aan de volgende generaties.

 

Wilt u meer informatie over werken bij RWB, neem dan contact op met Angelique Wanschers (HR manager), a.wanschers@rwbwater.nl