SERVICE

'Altijd bereikbaar en aanspreekbaar'

Onze service

Vanuit één aanspreekpunt bieden wij u een multidisciplinair service pakket voor uw waterbehandelingsinstallatie. Ongeacht of het preventief of correctief onderhoud betreft dan wel een revisie. En ongeacht of het om drink- of proceswaterbereiding gaat. Maar ook afvalwaterzuivering of waterhergebruik zit in ons portfolio.

Contractvorm

De samenwerking met ons kan op verschillende manieren. Bij de ene opdrachtgever zijn we op afroepbasis beschikbaar, bij de andere opdrachtgever verrichten we structurele inspectie- en onderhoudswerkzaamheden. In beide gevallen hanteren we heldere eenheidsprijzen. Vaak werken we op basis van service overeenkomsten. Als u voor deze samenwerkingsvorm kiest, nemen we al het correctieve en preventieve onderhoud voor onze rekening, inclusief de coördinatie ervan. We hanteren dan vaste prijzen, die we vooraf met u overeenkomen. Alleen de prijs van de correctieve onderhoudswerkzaamheden is voor een deel variabel. Ook kunnen we grotere modificaties aan uw waterbehandelingsinstallatie op projectmatige basis voor u doen. In sommige gevallen gaat hier een procestechnologische evaluatie aan vooraf door één van onze procestechnologen.

Uitvoering

We werken op locatie en nemen indien nodig componenten mee voor onderhoud of inspectie in onze werkplaats. Onze service engineers hebben de beschikking over een service bus met een groot assortiment aan reserve onderdelen, maken gebruik van geavanceerde apparatuur en zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste technieken.

Kerncompetenties en markten

Omdat wij naast het verlenen van service ook waterbehandelingsinstallaties ontwerpen, engineeren, bouwen en in bedrijfstellen, hebben wij een multidisciplinaire bagage in huis. Van projectmanagement, procestechnologie, werktuigbouwkundige engineering, elektrotechnische engineering, automatisering, assemblage, productie, montage, inbedrijfstelling, oplevering, troubleshooting en inspectie tot aan onderhoud. Dankzij deze bagage zijn wij in staat om adequaat in te spelen op alle behoeftes van de klant in bijvoorbeeld de drinkwatersector, de automobielbranche, de chemische industrie, de petrochemie, de voedings- en genotsmiddelen industrie, de farmaceutische industrie, energieproducenten, de staalindustrie, de oppervlaktebehandelingsindustrie en de papierindustrie.

Betrouwbaarheid en continuïteit

RWB is ondermeer ISO 9001/14001 en VCA**-gecertificeerd en is daarom bekend met de richtlijnen op het gebied van bijvoorbeeld ARBO, milieu en hygiëne. Goede werkafspraken, snel en vakkundig werken en duidelijke rapportages garanderen een probleemloze uitvoering, minimale stilstand en een vlekkeloze terugkoppeling.

24 uurs service

Centraal in onze service staat onze StoringsHulpVerlening (SHV). Bij een SHV abonnement staat een team van specialisten 24/7  voor u paraat.