Water filteren

Ergert u zich aan sporen van kalkaanslag, bijvoorbeeld op verwarmingselementen, in uw badkamer of op kranen? Wellicht wordt het dan tijd om uw water te laten filteren. RWB helpt u graag bij het zuiveren van uw water en waterleidingen. Het vertalen van uw wensen of uw ontwerp in een optimaal werkende installatie tegen minimale kosten, dat is dé uitdaging voor onze engineers en constructeurs.

Waarom RWB bij water filtering?

Water filteren is een precieze taak, die u maar beter door een vakbekwame specialisten kan laten uitvoeren. RWB Almelo staat voor u 24 uur per dag voor u klaar. Wij bieden het totaalpakket en hebben alle disciplines in huis. Hierdoor kunnen wij maatwerk aan u garanderen. Wij hebben veel ervaring op gedaan op het gebied van conventionele zuiveringen, zoals mediafiltratie, membraanfiltratie of coagulatie en sedimentatie. Bij RWB kunt u dan ook terecht voor turn-key levering, onderhoud en advies over optimalisatie.

Duurzame ontwerpen van RWB

RWB is een jong en groeiend bedrijf, dat graag een bijdrage wil leveren aan het optimaal benutten van het water wat beschikbaar is op deze wereld. Daarom zijn wij continu bezig met ontwikkeling en innovatie, zodat wij u in de toekomst ook optimaal van dienst kunnen zijn op het gebied van waterfiltering. Samen met u komen we tot een duurzaam en passend ontwerp voor waterbehandeling. Wij bieden zowel klant-specifieke systemen als standaard installaties aan. Indien nodig bouwen wij een complete werktuigbouwkundige installatie voor u. Met RWB bent u snel van uw harde water af.

Onafhankelijk advies

RWB luistert continu naar uw wens. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn. Wij begeleiden u bij het proces van A tot Z. Ons streven is een installatie waar zowel u als uw operators gelukkig mee zijn. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze diensten? Bijvoorbeeld op het gebied van water filteren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag onafhankelijk advies.

Contact Opnemen