Water laten ontkalken?

Wilt u uw water laten ontkalken door een professional in water? Maak kennis met RWB. Met onze jarenlange ervaring in water kunnen wij ook voor u een passende oplossing ontwerpen. Wij bieden totaaloplossingen en hebben alle disciplines in huis. Maak korte metten met die vervelende kalkaanslag en schakel de hulp in van RWB.

RWB; uw specialist in water ontkalken

Wie is RWB? RWB is uw partner in water. Zowel op het gebied van drink- en proceswater bereiding als op het gebied van afvalwaterzuivering en -hergebruik. Wij leveren maatwerk in water, door, afhankelijk van uw situatie, klant specifieke systemen of standaardinstallaties te leveren. Uiteraard verlenen wij u daarbij de service die u van ons mag verwachten. Zo staan onze vakbekwame en flexibele medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ook staan wij bekend om onze sterke projectorganisatie en innovatieve oplossingen.

Risico’s van te veel kalk in uw water

Wanneer het kalkgehalte in uw water te hoog is, noemen we dat hard water. De kalk laat vervelende kalksporen in uw keuken, badkamer of op uw verwarmingselementen achter. Het is van belang dat u uw water snel laat ontkalken door een professional. Hard water is namelijk niet bevorderend voor uw gezondheid en kan de apparaten binnenshuis aantasten. RWB helpt u graag bij het zuiveren van uw water en waterleidingen. Bent u benieuwd wat RWB voor u kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op.

Meer informatie?

Ergert u zich ook aan die vervelende kalkaanslag in uw huis? Laat uw water ontkalken door RWB. Wij zijn uw specialist in water en ontwerpen samen met u een passende oplossing voor waterbehandeling. Bij ons staat luisteren naar de klant en flexibel handelen centraal, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie kunt u gerust eens contact opnemen met RWB.

Contact Opnemen