• null
    Onze organisatie

Oplossingen en systemen op het gebied van drink-, afval- en proceswater.

Onze toegevoegde waarde

RWB Water onderscheidt zich in waterbehandeling

RWB Water onderscheidt zich door het aanbieden van zowel standaard systemen als het aanbieden van klantspecifieke installaties. Door alle disciplines, zoals procesmanagement, engineering en systeemrealisatie binnen de eigen organisatie te houden en vanwege een uitstekende 24/7 servicedienst, biedt RWB een compleet pakket in waterbehandeling. Dat is onze toegevoegde waarde!

Maatwerk in water

RWB Water is er voor ú. Zowel op het gebied van drink- en proceswater bereiding als op het gebied van afvalwaterzuivering en hergebruik. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, leveren we “maatwerk in water”. Dit kunnen klantspecifieke installaties zijn, maar ook standaard installaties zijn. Uiteraard verlenen wij u daarbij de service die u van ons mag verwachten.

Downloads

Project- en serviceorganisatie met extra know-how

RWB is een sterke project- en serviceorganisatie met veel specialistische kennis. Met ons team, bestaande uit meer dan 70 toegewijde en ervaren medewerkers (gemiddeld 30+ jaar ervaring in waterbehandeling), zijn wij in staat om naast het leveren van standaard systemen, ook complexe vraagstukken om te zetten in concrete waterbehandelingsinstallaties.

Compleet in waterbehandeling

RWB heeft alle benodigde disciplines in huis. Van procestechnologie, werktuigbouwkundige engineering, automatisering, projectmanagement,
realisatie, inbedrijfstelling tot service en onderhoud.

Kwaliteit, Arbo & Milieu

Kwaliteit, Arbo & Milieu wordt door ons geborgd middels ons: