• null

    Onze partners

De samenwerkingen van RWB.

Culligan | RWB Almelo

RWB levert in Nederland het uitgebreide programma van Culligan Commercial & Industrial Solutions met diverse apparatuur om water te behandelen. Dit varieert van waterontharders voor het ontkalken van uw (proces)water, UV Desinfectie, tot volledige zuivering van het water middels omgekeerde osmose.

De kracht van RWB is een passend advies geven voor elke situatie. Bijna alles is mogelijk en kan voor u op maat gemaakt worden. Maar onze service houdt niet op bij een advies of levering, u kunt altijd terecht voor service, zout of andere vragen over waterbehandeling.

Meer informatie?

Meer informatie over de diverse Culligan producten vindt u op www.culligan.nl

Metawater | RWB Almelo

Metawater, met het hoofdkantoor in Tokyo en 45 lokale kantoren in Japan, is in 2008 ontstaan door de samenvoeging van de milieu activiteiten van NGK Insulators en Fuji Electric. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in engineerings- en onderhoudsdiensten in de Japanse water- & milieusector. Op dit moment werken er 1520 personeelsleden voor METAWATER in Japan en nog eens 500 mensen voor het dochterbedrijf METAWATER Service. Naast keramische membraanfiltratie systemen, ozon generatoren, systemen voor het verkolen van reststromen en filtratiesystemen voor riooloverstorten levert METAWATER in Japan ook apparatuur om stroom op te wekken of te transformeren en meet-, monitor- en regelapparatuur.

RWB was licentiehouder van METAWATER, maar in september 2013 heeft METAWATER een belang in RWB verworven. Daarmee is RWB het aanspreekpunt in Europa voor de producten en diensten van METAWATER geworden.

Meer informatie?

Meer informatie over de diverse METAWATER producten vindt u op www.metawater.co.jp/eng/