Waterontharding

Culligan Wateronthardingssystemen

Bescherm installaties en apparatuur met één van ‘s werelds vooraanstaande wateronthardingssytemen.

De Culligan lijn van waterontharders zijn zeer compleet uitgerust en voorzien in de reductie van kalkaanslag. De capaciteit varieert van  1 tot meer dan 200 m³ per uur.

Met innovatieve technologie, zoals Pogressive Flow, Culligan Smart Controller, Brine Reclaim en Aqua-Sensor®, behoren de Culligan waterontharders tot de meest efficiënte en technologisch geavanceerde op de markt.

Culligan High Efficiency (HE) Waterontharders

(flow ratio 3 – 8,5 m³/uur)

De Culligan High Efficiency (HE) 1” en 1.5” ontharders bevatten gepatenteerde technologie, die voor een verbeterde efficiency zorgt, waardoor op bedrijfskosten wordt bespaard. Tot 36% efficiënter dan traditionele tijdklok ontharders. De HE ontharder reduceert verontreinigingen in hard water en gaat kalkaanslag, die de werking van uw uitrusting nadelig beïnvloed, tegen. Met de Culligan Smart Controller, verkrijgbaar op de HE, past de ontharder de watercondities aan en regenereert die al naar gelang de behoefte. Klanten kunnen hun waterbehandelingssysteem ook 24 uur per dag controleren op het gebruik van verbruiksartikelen en de noodzaak van onderhoud, dit alles op één site op meerdere schermen.

RWB Culligan HE Waterontharder

Culligan High Efficiency (HE) TWIN Waterontharders

(flow ratio 3 – 8,5 m³/uur per tank)

Dankzij de exclusief gepatenteerde technologie bestaat de Culligan HE Twin Ontharder, verkrijgbaar in de 1” and 1,5” inch koppelingsversie, uit twee kolommen van ontharders, die in staat zijn behandeld water zonder onderbrekingen voor onderhoud af te leveren, waardoor de verschillende industriële en professionele applicaties verzekerd zijn van veel meer efficiency.

RWB Culligan HE Twin

Culligan CTM Waterontharders

(flow ratio 18 – 23 m³/uur)

Culligan Commercial CTM Softeners hebben verscheidene productkenmerken die ze ideaal maken voor een groot aantal eenvoudige commerciële toepassingen voor hotels/horeca, instellingen, foodservice en andere lichte industrie. Eenheden kunnen verkregen worden in configuraties met één of meerdere tanks. De CTM is voorzien van een GBE Smart Controller, waaraan verschillende extra opties voor geavanceerde apparatuur en communicatie, kunnen toegevoegd worden.

RWB Water Culligan CTM

Culligan Ultra-Line HA Waterontharder

(flow ratio 18 – 34 m³/uuur)

Ideaal voor toepassingen in de kleine en middelgrote industrie. De Culligan Ultra-Line HA ontharders zijn gemaakt van gehard staal met een voor voedsel geschikte epoxy coating om corrosie te voorkomen. Het systeem is dankzij een Culligan besturingsapparaat en duurzame van noryl plastic gemaakte ventielen volledig automatisch. Regeneratie kan afhankelijk van uw behoeften worden ingesteld op tijd, hoeveelheid water of kwaliteit van het water.

RWB Culligan Ultra Line HA

Culligan Ultra-Line HB Waterontharder

(flow ratio 50 – 227 m³/uur)

De Culligan Ultra-Line HB waterontharders zijn ontworpen voor grote toepassingen voor waterontharding en zijn in staat om water te ontharden met flows tot 227m/u. Omdat de tanks zijn gemaakt van gehard staal en de constructie een epoxy coating heeft, is de uitrusting een lang leven beschoren. Volledig geautomatiseerd en heeft diafragma ventielen die exclusief van Culligan zijn. De Ultra-Line HB ontharder is een ideale keuze voor waterontharding op grote schaal.

RWB Culligan Ultra Line HB

Gerealiseerde projecten

Meer informatie over waterontharders?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand nummer of maak gebruik van het contactformulier.