• null

    Systeemrealisatie

Onze passie is techniek in waterbehandeling. Om u optimaal van dienst te zijn, leveren we maatwerk in water.

Waterbehandelingstechnologieën

RWB Water beschikt over een zeer brede kennis van waterzuivering technologieën. Dit betekent dat wij voor elk vraagstuk kiezen voor toepassing van de meest optimale techniek, of combinatie van technieken.

Standaard systemen

Middels ons standaard product pakket leveren wij systemen voor beter water in huizen, kantoren, ziekenhuizen en industriële faciliteiten. Ons volledige assortiment van waterontharders, waterfiltratiesystemen, professionele en industriële oplossingen bepalen de standaard in de waterbehandelingswereld.

Modulaire installaties

Via een modulair ontwerp en standaard componenten leveren wij klant-specifiek installaties. Onze kennis en ervaring is multidisciplinair; procestechniek, instrumentatie, besturing en automatisering maken een integraal deel uit van ons denken.

Project Management

Mensenwerk is voor RWB Water het uitgangspunt in projectwerk. De projectmanager is daarin de spil. Deze laat de samenwerking tussen u en het projectteam zo optimaal mogelijk verlopen. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van alle betrokkenen worden in de vorm van een project helder vast gelegd.

Meer informatie over systeemrealisatie?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand nummer of maak gebruik van het contactformulier.