Water ontharden door RWB

U kent het vast wel: vervelende kalksporen in uw keuken, badkamer of op uw verwarmingselementen. Een grote en logische ergernis voor veel mensen. De overmatige kalkaanslag wordt veroorzaakt door hard water, wat betekent dat uw water veel kalk (calcium en magnesium) bevat. Laat uw water ontharden door RWB Almelo. Wij zijn uw specialist in water en ontwerpen samen met u een passende oplossing voor waterbehandeling!

Laat uw water ontharden door een professional

Het is van belang dat u uw water door een professional laat ontharden. Hard water is namelijk niet bevorderend voor uw gezondheid en kan de apparaten binnenshuis aantasten. Laat u daarom informeren door RWB. Wij helpen u graag bij het zuiveren van uw water en waterleidingen. Wij bieden het totaalpakket en hebben alle disciplines in huis. Van productie tot elektrotechnische engineering en van inspectie en onderhoud tot projectmanagement. Door continu te luisteren naar uw wens, kunnen we u optimaal van dienst zijn. En dat allemaal op een zo duurzaam mogelijke manier.

Werkwijze van RWB

Flexibiliteit staat bij ons voorop. Wij staan altijd voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar klant-specifieke systemen of standaard installaties, RWB verzorgt voor u de juiste hoeveelheid water van de juiste kwaliteit op de juiste plek. Indien nodig bouwen wij een complete werktuigbouwkundige installatie voor u. Wat kunt u verder van ons verwachten:

  • Continu bezig met ontwikkeling en innovatie om u ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen zijn;
  • Wij leveren maatwerk;
  • 50 vakbekwame, flexibele en toegewijde medewerkers;
  • Sterke projectorganisatie met extra know-how;
  • Wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar voor u;
  • Gemiddeld 20 jaar ervaring in waterbehandeling.

Contact opnemen met RWB

Heeft u ook last van hard water en wilt u daar snel van af? Kom dan in actie en laat uw water ontharden door RWB. Wij zullen een passende en duurzame oplossing voor uw bedenken, en dat tegen minimale kosten. Ons streven? Een installatie waar zowel u als uw operators gelukkig mee zijn. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie of advies op maat! RWB helpt u snel van uw harde water af.

Contact Opnemen