Op 1 januari 2024 heeft André Reigersman afscheid genomen als algemeen directeur bij Rood Wit Blauw Water BV. Hij heeft meer dan 22 jaren de scepter gezwaaid in het bedrijf waarvan hij zelf medeoprichter was. Zijn opvolger komt uit eigen gelederen. Gerard Eusterbrock, de huidige CFO, is door Metawater (het moederbedrijf van RWB) benoemd als zijn opvolger.

Op 11 januari jl. was de officiële inauguratie in Almelo. Daarvoor waren alle collega’s uitgenodigd en die waren in groten getale van de partij. Een 10 koppige delegatie van Metawater was hier speciaal voor naar Almelo gekomen.

De kersverse CEO van RWB bedankte Metawater voor het gestelde vertrouwen en benadrukte in zijn speech dat hij de uitdaging graag aan wil gaan, samen met het nieuwe operationele management team, bestaande uit Peter Huigen (COO / operations), Sandor Peper (CCO / sales & marketing), Fokko Borre (CTO / technologie & research) ), Ronald Steenbeeke (CPO / products & services) en Angelique Wanschers (HRM).

Namens Metawater wensten Ken Akikawa (directeur internationale divisie) en Tomoyuki Takase  (CFO) het nieuwe MT heel veel succes en alle aanwezigen een gezond en voorspoedig 2024.

Tenslotte overhandigde Ken aan Gerard de traditionele Japanse Waaier, als symbool van verdere groei van de organisatie.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd een nieuwe periode ingezet en het nieuwe jaar ingeluid!