• Duurzaam Koelwater

Online webinar ter introductie van een 2-tal unieke en innovatieve systemen!

People, Planet én Profit

Door de droogte van afgelopen zomers en de huidige “crisissituatie”, wordt nogmaals benadrukt dat mens en milieu sterk van elkaar afhankelijk zijn. Is het dan niet merkwaardig dat er op grote schaal milieubelastende chemische middelen worden toegepast om koelwater te conditioneren?

Geen chemicaliën en waterbesparend

Met het SRCT-systeem voor koelwaterbehandeling introduceert RWB een uniek gepatenteerd systeem om belastende chemische middelen (waaronder hardheidsstabilisatoren, biocides en corrosie inhibitoren) uit te faseren, het waterverbruik terug te dringen én tegelijkertijd te besparen op operationele kosten die open koeltorens met zich meebrengen.

Verlaagd energieverbruik

Naast het SRCT-systeem voor duurzame koelwaterbehandeling, introduceert RWB tevens het ATCS-systeem voor continue reiniging van warmtewisselaars. Met dit systeem wordt afzetting van biologische vervuiling, kalk, cediment of zelfs mosselen in leidingen van warmtewisselaars en condensors voorkomen. Dit waarborgt een maximale warmteoverdracht waardoor het energieverbruik van de koelinstallatie aanzienlijk lager zal zijn.

Online webinar woensdag 22 juli (11:00 uur)

In de webinar ‘Duurzaam koelwater zonder chemicaliën’ op woensdag 22 juli introduceert Sandor Peper (Product Specialist Koelwater) deze 2 unieke systemen en gaat hij dieper in op de vereenvoudigde toepasbaarheid binnen uw proces.

Gebruikers aan het woord

Naast de algemene webinar ter introductie van het SRCT-systeem, laten we ook graag gebruikers aan het woord. Zowel het bedrijf Tarkim (producent van bio-ethanol – Turkije) en het bedrijf Philip Morris (producent van tabaksproducten – Italië) vertellen graag over de bevindingen en voordelen van het SRCT-systeem binnen hun organisatie.

SP2

Registreer hiernaast en ontvang een link voor deelname

[MEERDERE OPTIES MOGELIJK]

Online webinar op woensdag 22 juli 2020 om 11:00 uur (30-45 minuten)

Spreker: Sandor Peper – Sales Manager / Productspecialist Koelwater

Aanvullende webinar – Tarkim Turkije, producent van bio-ethanol (datum nader te bepalen)

Aanvullende webinar – Philip Morris Italië, producent van tabaksproduct (datum nader te bepalen)    Inschrijving webinar "Duurzaam koelwater" op 22-07-2020.

    Interesse in de Tarkim klant-case webinar

    Interesse in de Philip Morris klant-case webinar