Membraantechnologie

Bent u op zoek naar een ervaren projectpartner op het gebied van water? Dan bent u bij RWB aan het juiste adres. RWB is gespecialiseerd in het toepassen van diverse conventionele zuiveringen, waaronder de membraantechnologie. Deze technologie heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardige scheidingstechnologie. RWB wil graag samen met u een bijdrage leveren om optimaal gebruik te maken van het water wat beschikbaar is.

Membraantechnologie; hoe werkt het?

Membraantechnologie. Een ingewikkelde naam voor een technologie die eenvoudig uit te leggen is. Membraan werkt eigenlijk als een uiterst fijn filter dat bijvoorbeeld water wel door laat, maar niet de vervuilende stoffen die het bevat. Het is dus als het ware een selectieve scheidingswand. RWB heeft afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van membraantechnologie. U kunt bij ons dan ook terecht voor turn-key levering, onderhoud of advies over optimalisatie.

Over RWB

RWB heeft bijna 15 jaar ervaring in water. Wij mogen onszelf dan ook met recht professionals noemen. Ons team staat bekend om haar flexibiliteit en vakbekwaamheid. Wij bieden het totaalpakket en hebben alle disciplines in huis. RWB staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Door continue afstemming met u als klant, leveren wij maatwerk en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Daarnaast investeren wij veel in onderzoek en ontwikkeling, zodat wij u ook in de toekomst kunnen blijven voorzien van de beste oplossingen op het gebied van water.

Maatwerk voor iedere klant

RWB verwerkt graag al uw wensen in een duurzaam en optimaal werkende installatie, tegen minimale kosten. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van onafhankelijk advies. Zo weten we zeker dat we u verder helpen. Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van membraantechnologie? Neem dan contact met RGB op. Wij zijn uw partner in waterbehandelingen!

Contact Opnemen