Vitale processen

Vitale processen in de industrie, de drinkwatersector en de (communale) afvalwatermarkt moeten “gewoon” door gaan, of er moet zelfs een extra tandje bij worden gezet om aan de vraag te voldoen. Juist dan is het uitermate belangrijk om ongewenste stilstand van uw waterbehandelingsinstallatie te voorkomen.

Helaas moeten we ook constateren dat er bedrijven zijn waar de productiedruk tijdelijk lager is. Dat is natuurlijk niet wenselijk, maar biedt wellicht de mogelijkheid om juist in deze periode werkzaamheden uit te voeren die normaal gesproken lastig in te plannen zijn.

In beide gevallen helpen de RWB service medewerkers u graag om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen of uw installatie in optimale conditie te houden zodat er volop geproduceerd kan worden wanneer de vraag weer toeneemt.

Onderhoud, service & beheer

Daarom bieden wij vanuit één aanspreekpunt een multidisciplinair pakket voor uw waterbehandelingsinstallatie(s). Naast ondersteuning voor modificatie, renovatie of vervanging van uw installatie bieden wij een breed servicepakket.

Naast preventief en correctief onderhoud, kunt u gebruik maken van onze StoringsHulpVerlening (SHV). Hierbij staat een landelijk team van 20 specialisten 24/7 paraat en helpen wij op het moment wanneer u er om vraagt.

Professionals in waterbehandeling

We werken vaak op locatie. Naast de door RWB opgestelde maatregelingen rondom het Corona virus houden wij ons uiteraard aan de RIVM voorschriften. Verder zijn al onze medewerkers bekend met de richtlijnen op het gebied van ARBO, milieu en hygiëne (RWB is ISO 9001, ISO 14001 en VCA gecertificeerd).

Dus als er vragen zijn m.b.t. uw waterbehandelings-installatie, ongeacht of het preventief / correctief onderhoud betreft dan wel andere service-werkzaamheden (zoals renovatie, modificatie of vervanging), neem dan gerust contact met ons op.

Onzekere tijden? Dat zijn het zeker, echter u kunt altijd vertrouwen op de dienstverlening van RWB Water!

Meer weten over onze service werkzaamheden? Kijk dan op onze service pagina of neem direct contact op!