Afvalwaterzuivering biogas

De populariteit van het landbouw- en veeteeltafval verwerken is aan het groeien. Hiermee groeit echter ook het probleem van digestaat: het afvalproduct dat hierbij ontstaat. Omdat digestaat niet altijd kan worden teruggevoerd in de omringende landbouw, moet het soms worden opgewerkt tot economisch herbruikbare producten en schoonwater, ook wel: afvalwaterzuivering biogas. Wij, van RWB Almelo, hebben een Drie-traps Digestaatbehandeling ontwikkeld die zorgt voor de afvalwaterzuivering bij biogas. In diverse installaties heeft onze digestaatbehandeling zich al bewezen. Daarom lichten wij graag onze Drie-traps Digestaatbehandeling toe.

Afvalwaterzuivering biogas in drie stappen

Om het digestaat op een goede manier te verwerken, hebben wij een driestapsbehandeling ontwikkeld. Het ontwerp, de uitvoering en de inbedrijfstelling van alle disciplines worden door onszelf uitgevoerd. We kunnen daardoor kwaliteit garanderen. Ook de ‘key-onderdelen’ van de installatie komen uit onze eigen leveringspakket. Onze driestapsbehandeling bestaat uit de volgende stappen:

  • 1. Voorscheiding: ontwatering van het digestaat;
  • 2. Het keramische microfiltratiesysteem: verwijdering van de resterende zwevende stof;
  • 3. Omgekeerde osmose: het scheiden van nutrieten en water.

Een uitgebreide uitleg van deze drie stappen kunt u vinden onder de button ‘home’. Als u vervolgens op ‘digestaat’ klikt, kunt u alle stappen zien. Mocht u het prettig vinden, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

RWB Almelo is er voor ú!

Alle medewerkers bij RWB Almelo zijn vakbekwaam, flexibel en toegewijd. Met gemiddeld 20 jaar ervaring in waterbehandeling staan wij voor u klaar en kunnen wij kwaliteit garanderen. Niet alleen op het gebied van drink- en proceswater bereiding, maar ook op het gebied van afvalwaterzuivering en –hergebruik. De toegevoegde waarde van ons is een sterke projectorganisatie met extra ‘know-how’. En dit is altijd met de service die u daarbij mag verwachten. RWB Almelo is er voor ú.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze manier van afvalwaterzuivering biogas? Klik dan op de button ‘home’ en vervolgens ‘digestaat’. Heeft u hierbij vragen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 546 545020 of te mailen naar info@rwbalmelo.nl.

Contact Opnemen